Afstuderen CMD

Voor mijn afstuderen aan de Hoge School heb ik de Customer Experience en vormgeving van het evenement Droom, Leef, Geniet opgezet.

Uit mijn onderzoek tijdens dit proces viel een aantal opvallende punten op. Zo bleek de klantenbeleving nog niet optimaal te worden benut. Dit kwam onder ander doordat er nog geen stijl/vormgeving was bedacht en doordat de bezoeker voor en na het evenement te weinig contact momenten had met het merk.

Aan de hand van deze inzichten heb ik onder andere een stijlgids ontwikkeld en een online campagne bedacht. Deze campagne moet ervoor zorgen dat de bezoeker herhaaldelijk geconfronteerd wordt met het evenement door middel van social media en mails.

Voor deze campagne kwam ik met het concept: ‘De tips voor een gelukkiger leven’
‘Dé tips voor een gelukkiger leven’ is volledig bedoeld om op een makkelijke manier gelukkiger te leven. Het is namelijk helemaal niet moeilijk om gelukkiger te leven. Met een aantal tips en tricks maak je zo de eerste stappen!

Naast de uitingen die ik voor mijn afstudeeropdracht heb ontwikkeld heb ik uit eindelijk ook een gids ontwikkeld die tijdens het evenement wordt gebruikt. Daarnaast heb ik verschillende andere uitingen gecreëerd, die nog steeds tijdens het evenement worden gebruikt.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van oplossingen en uitingen. Verder is een deel van mijn onderzoek hier te downloaden. Meer weten over dit onderzoek? Bel of mail mij dan gerust.

Werkzaamheden

Concept design
Campagne ontwikkeling
Visual Design
Branding
Content Design
(doelgroep)Onderzoek
A/B Testing
Customer Experience

 

Categorieën

Graphic Design
Concept Design
Research